Girbau i Seidor aposten per fer negoci conjuntament amb startups

Actualizado 18 | 07 | 2018 19:44

Es busquen projectes que impactin en tot el model o en alguna part de la cadena de valor de la indústria.

Girbau i Seidor han iniciat recentment un programa per atraure startups, locals i internacionals, que puguin aportar un valor diferencial en tot el procés de digitalització de la indústria. En aquesta edició, compten amb el suport operatiu de Foment Up, la iniciativa d’emprenedoria corporativa de Foment del Treball per connectar grans empreses consolidades i startups.

Girbau és una empresa que s’ha consolidat com un dels principals grups internacionals en la fabricació de maquinària per a tot tipus de bugaderies. Disposa de centres de producció a Espanya i a França, especialitzats en les diferents línies de producte que cobreixen tots els processos d’una bugaderia industrial.

Seidor és una consultora multinacional dedicada a oferir solucions integrals en l‘àmbit de la consultoria de programari i serveis informàtics, estratègia, desenvolupament, operacions, infraestructura, manteniment d‘aplicacions, sota demanda i l’externalització.

El programa Indtech Challenge té com a objectiu principal donar suport a startups que puguin aportar solucions disruptives en el desenvolupament de qualsevol de les fases de la cadena de valor dels processos industrials (tal com, per exemple, el disseny i conceptualització, producció i fabricació, comercialització, etc.) o que tinguin propostes de valor que puguin transformar total o parcialment la industria a partir de la digitalització i de nous models de negoci, a través de tecnologies IoT, Al, chatboots, impressió 3D etc.

La finalitat és desenvolupar negocis conjunts i, a tal efecte, subscriure acords particulars que puguin contribuir a l’evolució tant dels projectes empresarials com del desenvolupament de les tecnologies en què treballen. Alguns dels oferiments que ambdues companyies posen a disposició de les startups són l’accés al mercat, acompanyament estratègic i visibilitat i projecció internacional.

Un dels trets diferencials que mostra l’aposta de Girbau i Seidor per obrir aquest model de col·laboracions estratègiques és la implicació dels seus màxims representants. Així en la presentació del programa duta a terme a finals de juny, Pere Girbau i Eduard Farga, representants de Girbau i Seidor respectivament van explicar al Pier 01 els objectius i la finalitat del Indtech Challenge.

 “A través d’aquest programa volem oferir a les startups l’accés a coneixement industrial i de mercat. A Girbau estem fermament implicats en establir col·laboracions amb les startups perquè l’aposta per la innovació oberta és un win-win per ambdues parts . Prova d’aquest convenciment és la implicació, tant per part de Girbau com de Seidor, dels màxims representants d’ambdues empreses”. Pere Girbau

“Aquesta iniciativa reforça l’aposta estratègica de Seidor por impulsar la transformació digital i la innovació en les pimes, com a motor de competitivitat i creixement. El valor diferencial de l’Indtech Challenge per les startups recau en la complementarietat que aporta l’impuls conjunt de Girbau i Seidor, l’orientació pràctica al desenvolupament de negoci integrant solucions i l’accés a dues companyies molt consolidades amb amplia presència internacional” Eduard Farga

Per la seva banda, la directora del programa Foment UP, Maria Mora, assenyala que el valor afegit que aporta Foment UP és que “es centra en buscar sinèrgies, entre grans corporacions i startups, que apostin per una continuïtat en la relació empresarial. Barcelona està en un molt bon moment per plantejar aquestes col·laboracions ja que tenim un entorn que atrau projectes d’arreu del món. L’aterratge de grans multinacionals que volen implementar els seus centres d’innovació a la capital catalana n’és una mostra com també ho és l’ecosistema de startups que s’està consolidant localment. Barcelona atrau talent i capta inversió. Amb Indtech Challenge by Girbau i Seidor volem explicar nous tàndems que triomfin. Perquè sumar sempre és una garantia d’èxit.”

Tota la informació així com el formulari per aplicar al programa està disponible a indtechallenge.io  La data límit per rebre propostes és el 30 de setembre de 2018.

El programa compta amb el suport de Foment Up i la collaboració de RCD  Rousaud Costas Duran i Biba Ventures.

Etiquetas

Cargando noticia...